Ticker

6/recent/ticker-posts

SDM diyet ile nasıl zayıflarım?


Bilimsel bir temele dayandığı ifade edilen SDM Diyeti hızlı bir şekilde kilo vermeye neden oluyor. İtalyan doktor ve diyetisyenlerin tercih ettiği bu diyet şimdi Türkiye’ye geldi. Sadece uzman doktorların uygulayabildiği SDM Diyeti doyurucu olmasıyla dikkat çekiyor.
Doktorların Batıda 40 yıldan fazla obezite ve obeziteye eşlik eden insülin direnci gibi birçok hastalığı tedavi ederken destek aldıkları ketojenik diyet yöntemi ile direkt yağdan kilo kaybı sağlayan SDM diyeti Avrupa’dan sonra şimdi Türkiye’de.
1 HAFTADA 1 BEDEN İNCELME 
Gücünü birlikte çalıştığı doktor ve diyetisyenlerden alan Societa Dietetica Medica, SDM Bilimsel Beslenme ve Diyet Çözümleri, bilimsel temelle hızlı bir şekilde zayıflatarak ideal kiloya sağlıkla ulaşmayı sağlıyor. 1 haftada 1 bedene kadar bölgesel yağ kaybı ile incelme imkanı sunan SDM Diyeti, açlık hissinin yaşanmaması, bölgesel yağlanmalara ve selülite karşı oldukça etkin olması, kas dokularının ve deri gerginliğinin korunması ile alışılagelmiş ve dönemsel moda olan diyetlerden çok uzak ve bilimsel olmasıyla fark yaratıyor.
Avrupa’da yapılmış pek çok klinik çalışmaya ek olarak ülkemizde Acıbadem Üniversitesi’nde Prof. Dr. Murat Baş ve arkadaşlarının SDM Ketojenik Diyetleri ve Akdeniz tipi diyetler üzerine yaptığı karşılaştırmalı çalışmada SDM Diyeti uygulayanların Akdeniz tipi zayıflama diyeti uygulayanlara göre 2 kat daha fazla kilo, yağ kaybettiği, kolesterol ve insülin seviyelerinin düştüğü gözlemlenmiştir.
DOYURUCU VE PRATİK 
Yeterli protein, düşük karbonhidrat ve düşük yağ içeren, düşük kalorili ketojenik bir diyet olan SDM Diyeti İtalya’da uzmanların obezite ve fazla kiloya karşı kullandıkları bir yöntem olarak sadece uzman doktor ve diyetisyen reçetesi ile uygulanabiliyor. SDM çorba, makarna, çörek, kurabiye, kraker, çikolata bar, puding gibi çok sayıda whey protein bazlı ve lifli gıdaları ile, Türkiye’de bu alanda en zengin ürün seçeneği ile hem doyurucu hem de pratik bir diyet sunuyor.
Sadece diyetisyen kontrolünde uygulanmasına izin verilen bu ürünler, uzman reçetesi doğrultusunda danışanların ev veya ofislerine gönderiliyor. Şu anda bu diyeti pek çok ilde pek çok uzman danışanlarına düzenli olarak reçete ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar