Ticker

6/recent/ticker-posts

pizza yiyerek nasıl kilo verilir?

Nihayet hayallerimiz gerçek oldu! Yayınlanan bir araştırmada, pizzanın kilo vermenize yardımcı olduğu ortaya çıktı. Hayır, bu bir şaka değil. Önemli olan, pizzayı ne zaman ve ne kadar yiyeceğinizi bilmek.

Başarısız diyetler

Hepimiz uyum sağlamayı istiyoruz, ancak gerçek şu ki diyet biz kadınlar için tam bir kabus. Şimdiye kadar en sevdiğimiz gıdalardan vazgeçmek akıl almaz bir şeydi. Artık buna gerek kalmayacak.


Portekiz'den yapılan araştırmalar, haftada bir gün pizza, dondurma veya sevdiğiniz başka bir yiyeceği yiyenlerin daha fazla motive olduklarını ve kilo verme konusunda daha fazla kararlı davrandıklarını gösteriyor.

Çalışmada iki grup insana haftalık 10.500 kalorilik bir diyet verildi. İkinci gruptakilere, Pazar günleri istediklerini yeme izni verildi. Her iki grubun da kilo vermiş olduğu ağırlık miktarında büyük bir fark yoktu, ancak bir gün izin almış olan katılımcılar diyetle sadık kalmak için daha mutlu ve motive olmuşlardı.

Bu diyeti yapmayı düşünüyorsanız, haftada bir gün zevk alacağınız gıdalardan dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Önemli olan bunları her gün tüketmemek ve haftanın geri kalanına sadık kalmak. 
kadınvekadın

Yorum Gönder

0 Yorumlar