Ticker

6/recent/ticker-posts

İri gözlere sahip olmanın yolu

İri gözler bir çok insan için ilgi çekmenin bir yolu iri gözlerele çekici görünmek için basit makyaj hileleriyle iri bir gözlere sahip olabilirsiniz.




Öncelikle yorgun göz altı torbalarınızdan kurtulun. Yapışkan göz pedlerini kullanabilirsiniz. Böylelikle göz altı torbalarını ve kırışıklığı en az indirebilirsiniz. Eğer isterseniz 1-2 dk buzla masaj da yapabilirsiniz.

Koyu halkalar ve morluklar sizi yorgun gösterecektir. Doğru bir kapatıcıyla cilt tonunuzu dengeleyebilirsiniz. Göz bölgenizi aydınlatmanız daha sağlıklı bakışlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

Her kadın kıvrık kirpiklere sahip olmak ister ama onları kıvırmayı unutur. Sadece 20 saniyenizi ayırın, yeterli olacaktır.

Maskara sürmeden olmaz tabi. Bol bol sürün ki kıvırdığınız kirpikleriniz daha yoğun ve dolgun görünsün.




Eyeliner çekebilirsiniz. Gözünüzün alt kısmına da nude kalem uygulayın.

Kaş diplerinize highlighter sürün. Göz pınarlarınıza açık tonlarda farı sürerken kirpik diplerinizi siyah kalemle çerçeveleyin. Kesinlikle gözünüzün iç kısmına siyah kalem uygulamayın.

Nude göz makyajı yapın. Highlighter ve bronz tonları tercih edin. Gözünüzün içinde nude kalem uygularken mascaranızı bol sürmeyi ihmal etmeyin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar