Ticker

6/recent/ticker-posts

Streç film göbek ve basen eritir mi?

Streç filmi göbeğinize ya da baseninize sardığınız takdirde gerçekten de zayıflamaya yardımcı olur mu? İşte kilo verme konusunda en çok merak edilen “Streç film gerçekten işe yarıyor mu?” sorusuna uzmanından cevap…


Streç film gerçekten zayıflamaya yardımcı olur mu? Streç filmin vücuda herhangi bir zararı var mıdır? Nelere dikkat etmek gerekir?
Bazılarımız diyetisyen eşliğinde sağlıklı bir şekilde kilo verir. Bazılarımız da sağlıksız diyetler ile çok kısa sürede kilolarımızdan kurtulmaya çalışırız. Bu dönemlerde parklar ve spor merkezleri insanlarla dolar taşar. Hatta etrafımıza dikkatli baktığımız da eşofman giymiş kişilerin yanımızdan geçerken vücuduna sardığı streç filmin hışırdayan sesini duyabiliriz.
PEKİ, STREÇ FİLM GERÇEKTEN ZAYIFLATIR MI?
Göbek bölgesine streç film sararak terlemek tek başına etkili bir yöntem değildir.
Ama uygun diyet programı ve sporun yanında kullanılabilir.


STREÇ FİLM KULLANMAK ZARARLI MI?
Dikkatli olmanız gereken konu streç film sardığınızda vücut çok fazla terleyerek dehidrate olmasın (Susuz kalmasın) diye günlük 3-3.5 lt su içmeniz gerektiğidir.
Her gün vücudunuza 10 dakika boyunca inceltici yağ karışımı ile masaj yaptıktan sonra, streç film sarın ve yürüyüşe bu şekilde çıkın. Uygun diyet programınız ile birlikte cildinizin parlaklığı, bel-bacak-basen sıkılaşmanız ve kolay kilo vermeniz yüzünüzü güldürecektir.
İNCELTİCİ MASAJ YAĞI NASIL HAZIRLANIR VE KULLANILIR?
Biberiye, okaliptüs, portakal, mango, limon , çilek yağlarını karıştırarak inceltici masaj yağını hazırlayabilirsiniz.

Masaj yağını vücuda yedirerek 10 dakika kadar masaj yapın ve istediğiniz bölgeye streç filmi sarın



Yorum Gönder

0 Yorumlar